Teori och fördjupning – Leda i förändring

Välkommen till kursen – Leda i förändring

I den här kursen kommer du få teori och fördjupning kring förändringsarbete och förändringsledning. Vi kommer i detalj titta närmre på det tre framgångsfaktorerna bakom en lyckad förändring. I varje lektion kommer du få tips på hur du som förändringsledare kan arbete i dina förändringar för att få resultat.

Även denna kurs har ett övningshäfte kopplat till sig som vi råder dig att ladda ner och jobba med i takt med att du tittar på filmerna.

Kursen består som vanligt av en blandning mellan videolektioner och övningar.

Paid – WAY Changeportalen

Praktisk tillämpning av teori – Case

Instruktion Case:

I den här kursen kommer du att få möjlighet att praktisera din teoretiska kunskap inom förändringsarbete utifrån ett antal verklighetsbaserade case.

Börja med att läsa igenom texten till Caset. Därefter rekommenderar vi dig att fundera, reflektera och svara på de frågeställningar som kommer efter texten. Efter det tittar du på avsnittet Saker vi hoppas att du funderat och reflekterat över i dina svar för support i om du har tänkt rätt.

Paid – WAY Changeportalen

Examenscase

Nu är det dags att omsätta dina kunskaper i förändringsarbete i vårt spännande examenscase. Caset är verklighetstroget och baserat på en typisk förändring som kan ske i en organisation idag. Du kommer få möjlighet att applicera den teori du har lärt dig i videolektionerna och övningscasen. Lycka till!

Anmäl dig till vårt  examinationsseminarium genom att maila på info@changeportalen.se så återkommer vi med förslag på datum.

Tillsammans med andra kommer du att examineras under guidning av någon av våra kursledare. Mer detaljerad information kommer i samband med din anmälan

Efter godkänd examination kommer du att diplomeras som Förändringsledare på Changeportalen.

Har du frågor om examinationen maila info@changeportalen.se